Hem - Göran - Lite förhandsvisning om testet på Biltemas mega blue lampor.

Lite förhandsvisning om testet på Biltemas mega blue lampor.

För ca 8 månader sen så började jag testa biltemas mega blue lampor för extraljusguiden.se för deras räkning.

Jag ska inte berätta hela testet här i bloggen men jag kan bara säga att jag är mäkta imponerad av deras lampa.

När man läser i deras katalog så står det att det blir ett vitare ljus. Jag trodde inte på det utan jag tänkte att jag skulle testa när extraljusguiden erbjöd mig ett par lampor och testa under en längre tid på familjens bil. Kan bara säga att det är ett riktigt bra vit ljus som dom ger på H7 55 watt.

Kommer komma ett reportage om dom på extraljusguiden.se för läsning ni som är intresserade.

//Göran

Kolla även

Långtest – Biltema Mega Blue halogen H1

Teknisk data: Lamptyp: Halogen Effekt: 100 w Färg: Blått glas, vitt sken Spänning: 12 volt …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 − nio =