Hem - Tester - Extraljus - Test – PBE180 60W LED

Test – PBE180 60W LED

PBE180_60wPBE180 är ett stilrent och rejält extraljus i helgjuten aluminium och stryktåligt polykarbonatglas. Äntligen kan hållbarheten och styrkan i LED-tekniken kombineras med räckvidden av ett xenon-extraljus!

Teknisk data:
Yttermått: 180x180x97 mm
Strålkastarhus: Aluminium
Lamptyp: 12st 5w Cree XT-E
Lumen: 4080
Lvislängd: 30.000+ timmar
Lins: Polykarbonatglas
Montering: Stående
Vikt: 2 kg
Levererad av: Prestandabelysning
Ca pris: 1395:-/st

Notering:
Ett litet lättplacerat extraljus som trots sin tyngd på hela 2 kg sitter stabilt. Vi kunde inte under vårat test framkalla några som helst skakningar i lampan. Den sitter stabilt utan stag.
Bredden och längden (284 m) på Euro Beam lampan får anses vara bra.  Pencil Beam lampan uppmättes till 443 m vilket är riktigt bra för ett LED extraljus.

Premium MedlemDu måste vara Premium Medlem för kunna ladda ner PDF:n med det fullständiga testet. BLI PREMIUM MEDLEM!

Review Overview

Byggkvalité - 8.2
Ljusutbyte - Bredd - 7.2
Ljusutbyte - Längd - 6.9
Prisvärdhet - 8.1
Pris - 8.5

7.8

Ett trevligt och stabilt extraljus som fyller dom flesta vardagsbehoven. Euro Beam lampan lös 284 m och Pencil Beam lös 443 m.

Medlemsröster: 2.82 ( 75 röster)

Kolla även

Långtest – Boruit Cykel/pannlampa

Teknisk data: LED Typ:  CREE XM-L T6 LED Antal: 7 Lumen: 9800 Färg: Vit 6000k …

2 kommentarer

  1. Är det endast 4 dioder på lampan med bred ljusbild? Det ser så ut på mina jag köpte iaf. När jag en dag råkade slå på helljuset när jag stod väldigt nära en vägg så såg man fyra fyrkanter på dom två lamporna med bred ljusbild. På pencillampan var det tolv stycken så den är ju helt ok.

    Men det känns som lite fel om det är så, då är det ju endast 20w på dom breda lamporna, eller är det starkare dioder i dom? Men även om dom är på 10w styck så blir det ju endast 40 w. Jag hittar ingen information om detta någonstans, men om det visar sig stämma så är det ju en stor bluff med dom breda lamporna.

  2. Har tre av dessa med pencil beam sedan knappt ett år och måste säga att jag är galet nöjd. Åker mycket på vägar med vilt och har hittills hunnit se dem i god tid. Längden räcker i allmänhet till. En lite tråkig sak är att de är svåra att ställa in höjden på om man monterar dem ovanför regskylten då den inte kan justeras steglöst. Finns små hack som man får gå efter. Dock kan man slipa ner dem vilket jag troligtvis kommer göra till hösten. Men för övrigt kalasbra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 + arton =