Hem - Taggarkiv: ###Tester

Taggarkiv: ###Tester

Extraljusguiden söker..

Extraljusguiden söker företag som vill få sina produkter testade av oss. Vi söker i detta skede främst dessa produkter: Ficklampor Pannlampor Cykellampor Vi kommer paralellt med tester av smålampor även att testa extraljus och arbetsbelysning. Så har ni sådana produkter ni vill ha testade så tveka inte att höra av er.

Läs mera »»

Nytt år och nya tag

Nu efter alla storhelger tar vi nya tag. Även om aktiviteten på sidan varit lite mindre än vanligt så betyder det inte att vi har legat på latsidan. Tvärtom har vi hårdtestat en hel del lampor. Vi har även förfinat och ändrat om våra testmetoder en del. Vi jobbar hela tiden på att förbättra våra test. Testerna med K-bergs KB660 60w LED i pencil beam utförande fortgår allt jämt och kommer att slutföras under Januari. Under Januari kommer vi dra igång en hel del tester. Både långa och korta.

Läs mera »»

Videofilmning av tester

I vår strävan att förbättra våra tester  så kommer vi nu att börja videofilma alla tester av extraljus och varningsljus. Det kan komma att utökas till andra typer av tester i framtiden. Målet med dessa filmklipp är att ge dig en mer liveliknade känsla hur produkten presterar.

Läs mera »»

Pågående tester

Vi får rätt mycket mail med frågor varför det inte händer något på sidan och om vi inte gör några tester. Vi jobbar förfullt med tester även om det inte syns här på sidan. Det ligger väldigt mycket jobb bakom detta och mycket av detta syns först när testet ligger publicerat på hemsidan. Men för att gör det lite lättare för er besökare att följa vilka tester vi håller på med så kommer vi att lista alla tester. Du finner denna lista i menyn under “Pågående Tester”.

Läs mera »»

Test av LED arbetsbelysning

Under helgen och kommande vecka kommer vi att testa inte mindre än 5 LED arbetsljus. Även dessa test kommer att vara tillgängliga på sidan under senare delen av kommande vecka.

Läs mera »»

Utförligare testfakta

Vi kommer under november månad börja lägga ut en PDF fil med utförligare fakta om produkten vi testar. PDF:n kommer enbart att kunna laddas ner av inloggade medlemmar. Vi kommer även att lägga upp bilder på extraljustesten samt där det är relevant med bilder för testet. Tester av dioder kommer tex inte att fotas då det inte tillför något till testet. Planer finns för att börja videofilma extraljustesterna direkt från bilen. Vi håller på att testa oss fram till den bästa lösningen här och ber att få återkomma närmare när vi funnit bästa lösningen.

Läs mera »»

Ett stort tack för alla mail!

Vi på Extraljusguiden vill passa på att tacka för alla tips och mail vi för från er besökare! Vi hade en förhoppning att det skulle finna ett intresse för denna typ av tester när vi startade, men vi kunde inte i vår vildaste fantasi tro att intresset var så stort. Vi uppskattar verkligen det stora intresse som ni visar för våra tester. Framför allt är det roligt att få feedback på vad ni vill se oss testa här på Extraljusguiden. Fortsätt att maila oss med både ris och ros. Vi finns här för er och vi jobbar stenhårt för att …

Läs mera »»

Vad vill du se på Extraljusguiden?

Ta chansen och påverka innehållet på Extraljusguiden! Vi är mycket intrresserad av att höra din åsikt om vad vi ska testa. Lämna en kommentar här nedan där du beskriver kort vad du vill se oss testa. Vi lovar att göra vårt bästa för att uppfylla din önskan.

Läs mera »»

Miljöskadad?

Fick mig en riktigt tankeställare idag! Vi som jobbar med Extraljusguiden lägger ner otroligt mycket tid på tester och annat i och omkring siten. Vi har nog mer pappersarbete än ett medelstort företag. Hur som helst, gamla kaffebryggaren hade gett upp och helt sonika fått för sig att gå i pension. Okej tänkte jag. Bara och stövla iväg och leta rätt på en ny bryggare då. Sagt och gjort, efter mycket velande föll valet på en modern trendig Philipsbryggare med timer och hela kittet. Började riva upp bryggaren ur kartongen och montera ihop den. Det är nu det roliga började. …

Läs mera »»

Extraljusguiden på Instagram

Nu finns Extraljusguiden även på Instagram. Ta tillfället i akt och besök oss på Instagram. Vi har även lagt upp ett galleri på hemsidan där vi kommer att lägga upp bilder på olika projekt vi jobbar med, konverteringar och mycket annat smått och gott. Naturligtvis kommer vi att bjuda på en och annan blunder mellan varven 🙂

Läs mera »»